Télen nyári gumi, nyáron meg téli

Autószerelő műhely tulajdonosa és szerelője ként, elég sok féle autó fordul meg nálunk, sajnos még villanyverda nem volt, de ami késik, az nem múlik. Lelkiismeretesen, becsülettel és gondos odafigyeléssel szereljük az autókat, amiket az ügyfeleink ránk bíznak. Mert egy kis baki is okozhat nagy problémát. Fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége és hogy hozzánk hozzák vissza az autókat. Ha visszajáró ügyfeleink vannak, akkor nekünk is könnyebb már dolgozni hisz ismerjük az autókat, és nem kell mindegyikkel újra és újra megismerkedni.

Természetesen tudjuk azt is, hogy a garancia az egy fontos szempont és így az ügyfeleink is bátrabban hagyják ránk a gépjárműiket. Szerelés szempontjából legtöbbször fékbetéteket, féktárcsákat kell cserélni. Mikor leszedem a kerekeket, akkor veszem mindig észre a kopott gumiabroncsokat. Ügyfeleimet figyelmeztettem erről a problémáról, s többen jelezték, hogy számukra nagyon nehéz a megfelelő helyről kiválasztani a gumiabroncsot, mert nem értenek hozzá, félnek, hogy átverik őket. Ezért elkezdtem gondolkozni, hogy mit is tudnék én hozzá tenni a biztonságosabb közlekedés érdekében. Sajnos gumiszerelő állásunk és kapacitásunk nincs, hogy gumiabroncsokat szereljünk, illetve tároljunk, ezért önszorgalomból, szabadidőmben elkezdtem kicsit kutakodni az interneten, hogy ha legközelebb látom valamelyik ügyfelemnél, hogy kopott a gumi akkor tudjak neki ajánlani egy megbízható céget, aki gumikereskedéssel foglalkozik. Sok időmbe és energiámba nem került, hogy megtaláljam azt a weboldalt, ahol az ügyfeleim az ország bármely pontjáról vannak, akkor is házhoz tudják szállíttatni a gumiabroncsokat, természetesen garanciával és gyorsan, mint ahogy mi is dolgozunk. Rábukkantam a gumidiszkont.hu weboldalára, ahol olvastam, hogy elég nagy tapasztalattal rendelkeznek, és hosszú ideje szolgálják ki a vásárlóiikat, ami azért már egy árulkodó jel arra, hogy biztosan megbízható cégről van szó.  Böngésztem még a weboldalon és láttam, hogy már most elképesztő nyári gumi akció van nálunk, így nem is haboztam tovább, rendeltem is az akciós nyári gumiból, hogy én már most letudjam a nagy nyári rohamot. Ebbe eddig bele se gondoltam, hogy a nyári gumit télen érdemes megvenni, hiszen akkor mindenki téli gumit vesz, így a nyári sokkal olcsóbb, és ugyan azért a pénzért egy sokkal jobb minőségűt is meg tudok venni télen, mint nyáron.

Miután biztonságosan és gyorsan megérkezett mondtam is az egyik ügyfelemnek, hogy a gumidiszkont.hu-n akciós a nyári gumi. Az ügyfelem már másnap meg is rendelte a gumiabroncsokat, legközelebb mikor jött hozzám meg is köszönte a tanácsot és a segítséget, hogy ezzel is hozzá járultam az autója biztonságos állapotához és karbantartásához. Én biztosan megtartom magamnak ezt a jó szokást, hogy télen vásárolok nyári gumit, a télit meg majd nyáron veszem, így nagyon sok pénzt meg tudok majd spórolni magamnak. Az ügyfeleimnek is ezt fogom javasolni, és abban reménykedem, hogy nem a rosszat szerelik majd fel, hanem mindig az időjárásnak megfelelőket.