Online filmek nélkül egy autós kirándulás is unalmas lehet

Az autós kirándulások általában szoktak magukban némi izgalmat rejteni, annak ellenére, hogy én nem szeretem őket. A barátnőm odavan értük, az ő társaságával szoktunk menni ide-oda az országban. Ilyenkor kitalálják, hogy mi az úti cél, a kedvesem közli velem, hogy mikor és hova megyünk, én pedig megpróbálok felkészülni lelkileg. Nem arról van szó, hogy nem szeretek utazni, vagy ilyesmi, de egyszerűen annyira nem találom a helyem ebben a brancsban, hogy arra szavak sincsenek. Ha nem ismertettek volna meg nemrég az online filmek világával, valószínűleg a legutóbbin is halálra untam volna magam.

Ilyen kiruccanások alkalmával a többiek kinéznek maguknak egy panziót, kempinget vagy ilyesmit, szállást foglalnak, visznek bográcsot meg temérdek piát és három napig megy esténként a röfögés. Valahogy ez távol áll tőlem, én sokkal jobban kedvelem a kulturális kikapcsolódást. Annyit azért sikerült a barátnőmön szelídíteni, hogy nap közben, amikor ezek még alszanak vagy a hátsójukat vakarják mi azért el tudunk menni ide-oda a környéken megnézni egy várat, egy múzeumot vagy egy parkot. E nélkül el se mennék velük, így viszont legalább én is látok valamit az országból.

Este viszont rendszerint jön a buli, ezek elkezdenek berúgni, bömböltetik a primitív zenéjüket, én pedig általában fáradtságra hivatkozva hamar elmegyek a szobámba. Valójában viszont nyugalomban elnyúlok az ágyamon, felrakom töltőre a telefonomat, bedugom a fülhallgatómat és ha van a hotelnek, panziónak wifije, akkor arra csatlakozva jöhetnek az online filmek. Sokkal praktikusabb, mint amikor gyerekkoromban a hordozható dvd-lejátszóval kellett utazni, vagy azelőtt, amikor még kábeltévé se biztos, hogy volt a szobában. Így egyszerűen, szépen, nyugodtan tudok pihenni, amíg a többiek kitombolják magukat. És hogy én ezt miért nem fedeztem fel magamnak korábban…

online filmek

Nem sokkal a tavalyi utazás előtt panaszkodtam egy kollégámnak, hogy mi vár rám, ő pedig a figyelmembe ajánlott egy oldalt, ahol online filmek vannak, egy csomó magyarul, talán azzal átvészelem a dolgot. A homlokomra csaptam, hogy ez nekem eddig miért nem jutott vajon az eszembe, de azért megköszöntem neki, mert láthatólag elvette az eszemet a felkészülés a tortúrára. Szóval már a múlt évit is így vészeltem át, és az ideit is. A barátnőmet nem zavarja, ő remekül elvan a barátaival, és legalább társaságban van, nem félek tőle, hogy butaságot csinál. Rendszerint én már lámpát oltok, mire ő is bejön a szobába, de addig lepörögnek nálam az online filmek. Az is előfordul, hogy kettő is belefér egy estébe.

Szóval a mentális épségemet hivatottak megőrizni az online filmek, nem arról van szó, hogy antiszociális lennék, vagy ilyesmi. De egyszerűen én nem bírom ezt a nyüzsgést, bármennyire igyekeztem is részt venni benne korábban. Egy kis esti nyugalmat sokkal többre értékelek, a bulizást pedig hagyjuk meg különleges alkalmakra.