Ismét motoron!

Hála Istennek szerencsésen felépültem a motorbalesetemből, semmi nyoma nem maradt a műtétnek és azóta ismét szelhetem az utakat kedvemre. Azóta azonban egyre több mindenre odafigyelek, hogy minél biztonságosabban utazgathassak. A szüleim még mindig nagyon aggódnak és féltenek engem, de azt hiszem lassan-lassan, mégis hozzá szoknak ahhoz a gondolathoz, hogy nem fogok lemondani a szenvedélyemről.

Amikor újból elkezdtem vásárolgatni a motoromhoz ezt-azt, észrevettem, hogy elfogyott a motorolajom. Nagyon lusta voltam elsétálni a következő üzletig, ahonnan ezt beszerezhetném, ráadásul még fájt is a lábam és kissé bicegve tudtam csak menni. Gondoltam, hogy ha már annyi mindent lehet a neten beszerezni, akkor ezt miért ne lehetne? Nem tévedtem. Elég hamar meg is találtam az ideális web áruházat, amely kimondottan olajokkal foglalkozik. Egy jó motorolaj pedig legalább annyira fontos, mint egy jó bukósisak. Ami azonban egy nagy plusz ebben, a másikkal ellentétben, hogy ezzel nem csak a saját biztonságodat óvhatod meg, hanem a járművedét is, ami nagyon fontos, nem csak a motor szerelmeseinek.motorolaj

Nagyon örültem, hogy megtaláltam ezt az oldalt, ugyanis könnyedén, otthonról, kényelmesen tudtam beszerezni a nekem megfelelő terméket. Látható a weboldalon, hogy többféle olajjal is foglalkoznak. Vannak olyanok, amelyek kimondottan az autókba valók, vannak amelyek a motorbiciklik számára ideálisak, de olyanok is vannak, amelyek a különböző motormeghajtású eszközök karbantartására ajánlott, például a fű nyírógépére. Nyílván nekem most a motorbiciklimhez kellett, de jó tudni, hogy ha máshoz lesz szükségem, akkor ide fordulhatok, nem kell a városban szaladgálni utána. Ki is választottam a motoromnak megfelelőt, egyet, amely olyan árban van, amit meg engedhetek magamnak. Szerencsére nagyon jó árakkal dolgozik ez az oldal, de azért mégis jó, hogy lehet válogatni. Ráadásul az, amire nekem éppen szükségem volt le is volt árazva. Szóval megrendeltem és pár napon belül már házhoz is szállították. Nagyon meg voltam elégedve úgy a termékkel, mint a szolgáltatással. Gyors, egyszerű és mégis nagyszerű. Már most teljesen biztos vagyok benne, hogy legközelebb is innen fogom rendelni az olajt, és nem csak a motoromba, hanem apám kocsijába is. Mondtam, és mutattam is neki, mire ő csak annyit felelt, hogy nem érti ő ezeket a netes rendeléseket, de ettől függetlenül jónak tűnik. Ha én vállalom, hogy lerendelem neki, akkor ő is szívesen vásárolna innen. Valamiért mindig fél, hogy valamit elüt, pedig igazán nagyon jól megvan oldva a dolog. Lépésről lépésre leírja, hogy az embernek mit kell csinálnia. Összeadja és teljes egészében is mutatja a rendelés árát, ráadásul lehet helyben is fizetni kézpénzzel, amikor átveszed a terméket, nem muszáj átutalni a pénzt. Majd még leültetem magam mellé párszor, amikor innen rendelek, hátha mégis megtanulja, hogy is kell.

Most azonban abba hagyom az írást, megyek és csapok egy kört a motorral, mivel, hogy annyit írok róla meghozta a kedvem, hogy ebben a tavaszi, napsütéses időben végigszeljem az utat. Szerencsére már mindenem megvan ahhoz, hogy ezt megtehessem.