Barista képzés, jó kis kávés programokkal

Kikapcsolódtunk a csajokkal

A mai rohanó világban, szinte semmire nincs időnk. A barátnőm gyerekei, és az enyémek, egy helyre járnak, mégis a sok elfoglaltság miatt, különóra, sport, van hogy hetekig nem találkozunk.

Mert mi is megérdemeljük

cinema-strip-64074_1280Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy soha nem volt féltékeny a párom, és nem veszekedtünk az miatt, hogy én hová szeretnék elmenni?!

Hosszú ideig nem volt munkám, körülbelül egy éves is került véletlenül munkát találnom. Igaz nem teljes állásban, de napi 4 órában, már a semminél többet jelent, aztán ha úgy adódik, hogy lesz lehetőség, akkor felvesznek állandóra.

Ilyenkor tavasszal van mindenkinek a szülinapja, olyan kéthetente körülbelül.  Február közepe felé indul az első szülinap, és április közepe, vége felé van vége. A munkahelyen, az a szokás, hogy közösen megköszönjük a másikat. Nem külön-külön vásárolunk valamit, hanem összedobjuk. ha mást nem is, de sütit, valami rágcsát, vagy ha úgy van, akkor pizzát szoktunk venni, meg persze pezsgőt.

A múltkor Iza szülinapját úgy ünnepeltük meg, hogy elmentünk moziba. nagyon vártam már, mert nem voltam évek óta, és most csak csajok mentünk szórakozni. Nagyon jó kis filmet néztünk meg, utána beültünk, a mozi melletti kávézóba.

Az este további része

Gondolom nagyon örültek nekünk, meg a többi vendégnek a csajok, akik ott dolgoznak, hogy zárás előtt fél órával beesünk, de a film izgalmait ki kellett beszélni, és senki nem akart hazamenni.

Mondanom sem kell, pechemre, kocsival voltam, és én voltam a sofőr, így én nem ittam. Persze nem bánom, így legalább mindenki épségben hazaért.

kapott tőlünk ajándékba, egy kötényt, mert szeret sütni, de soha nincs neki kéznél egy sem, és egy nagy muffin lufit. Gondolhatod milyen vicces volt vele, ahogy vitte magával mindenhová.

Tele volt az étterem asztala minden félével. Az étlap mellett, számtalan szórólap volt az asztalon, az egyik barista képzéseket hirdetett, jó kis kávés programokkal. lehet legközelebb, egy ilyenre fogunk ellátogatni.