Az olcsó babakocsi mentette meg a napot

Volt már olyan, hogy minden egyszerre omlott a nyakadba? Pont ilyen érzés, amikor a mindig hűen kitartó autód egyszerre cserbenhagy az út kellős közepén, korábban semmi jelét nem mutatva annak, hogy majd egyszercsak a semmiből baja lesz. Ilyenkor elkezd az ember idegeskedni és abban a pillanatban, ahogy kizökkent a nyugalomból, a nyakába borul minden más is. Az én nyakamba az autómon kívül a babakocsi vásárlás omlott, mert az előzőnek kitört a kereke. Milyen jó, vehetek a babakocsi mellé egy új autót. Szerencsére mindig van félrerakott pénzem, így szerencsére orvosolható mindkét probléma. Már csak az a kérdés, hogy mi a fontosabb, a gyereknek a babkocsi, vagy a páromnak és nekem az autó, amivel visszük a gyereket magunkkal. Úgyhogy már érthető, hogy rám zúdult minden.

A párommal együtt leültünk, ő autót keresett, én babakocsit. Kénytelenek leszünk egyszerre abszolválni a két problémát. Semmi gond, minden megoldható, csak meg kell nyugodni. A legnehezebb feladat mindig ez. Olcsó babakocsi, ami nekem most kell, hiszen egyszerre két nagyobb kiadásunk is van. Már álmodni is babakocsikkal álmodtam, amikor rátaláltam egy igazán impozáns oldalra, ahol kedvemre válogathattam az olcsó, de stílusos babakocsik közül. Nem is tartott sokáig, amíg megtaláltam a nekem tetszőt és nem is akartam várni, már indultam is volna érte, amikor nem sokkal később a férjem rátalált az autóra, amit szeretett volna már évek óta és ő is jó áron találta meg, úgyhogy ő se akart tovább várni. Még kora délután volt, úgyhogy meggyőzött, hogy menjünk el az autóért és hozzuk is el, aztán menjünk el megvenni a babakocsit és akkor a kocsival haza is tudjuk vinni. Osztottunk, szoroztunk és arra jutottunk, hogy mivel a babakocsi nem vártan ilyen olcsó volt, így a megmaradt összeget az autó megvásárlására, átíratására, stb. fordítjuk.

A nagyon szép új autónkkal útnak indultunk, hogy megvásároljuk a babakocsit, amit kinéztem. A gyerkőcöt is vittük magunkkal, hogy olyan színűt válasszunk, amilyet ő is szeretne. A nagyon kedvező árnak köszönhetően sikerült megoldanunk a hirtelen jött kiakadásokat. Megmentette a napot az olcsó babakocsi. Most van egy gyönyörű új autónk és egy stílusos, praktikus, nagy terű babakocsink és oda visszük a kislányunkat, ahová csak akarjuk.