A sebesség, és az extrém sportok szeretete

A motorozás nagy rajongója vagyok. Gyerekkoromtól fogva szeretem, a sebességet. Legyen az autó, vagy motor, mindegy, csak száguldjon.scooters-384560_1280

Persze mondanom sem kell, hogy a szüleim mennyire rajongtak az ötleteimért, hogy én éppen milyen versenyre szeretnék menni, vagy milyen új veszélyes sportot szeretnék kipróbálni. Igyekeztek mindentől távol tartani, de nem sok sikerrel.

Eleinte persze minden sport érdekelt, fociztam, futottam, aztán ahogy telt az idő, és felnőttem, kezdtek a veszélyes sportok érdekelni egyre jobban. Szüleim egyért könyörögtek mindig, hogy a repülő sportokat hanyagoljam. Hát ez idáig sikerült is ennek eleget tennem.

Aztán ahogy nőttem, az igényeim is ezzel együtt tágultak, és keresték az újabbnál újabb ötleteket. Sok alkalommal volt lehetőségem, autós összejövetelekre, versenyekre ellátogatnom, még ültem is az anyós ülésben, mint másod pilóta. Talán ott szerettem bele, ebbe az egész száguldó őrületbe.

Az autóversenyek is nagyon tetszenek, de hozzám, a kétkerekű járművek közelebb állnak.

Amint lehetőségem volt rá, elvégeztem egy motoros tanfolyamot, hogy legyen rá jogosítványom. Igaz motorom még nincsen, a nagybátyámét kaptam kölcsön, amíg ő nem használja. Sok kelléket vásároltam már a motor mellé. Kesztyű, bukósisak, vagy egy jó motoros csizma akció. Ide kattintva, számtalan lehetőség közül tudsz választani.

Most a legújabb gondolatom, hogy benevezek, egy motoros versenyre, és majd kiderül, hogy mit tudok. Azt gondolom, szegény szüleim, sokáig nem bírják ezeket megnyilvánulásaimat, kitörő érzelem hullámaimat. Nem mintha bármikor is számon kértek volna, ez miatt! Azért engedtem a kísértésnek, és kipróbáltam, hogy milyen. Minden elképzelésemet felülmúlta versenyzőként is, így biztos, hogy legközelebb is benevetek.